Wie is Veerle (Stronglady)

Reeds meer dan 10 jaar heeft Veerle ervaring in het creëren van kunstwerken in olieverf.

Van kindsaf werd zij ondergedompeld in de kunstwereld van de wereldberoemde beeldhouwer Wout Wilgenburg. Als persoonlijke vriend van haar ouders, spendeerde Veerle veel tijd bij Wout en zijn gezin. Zij zag talloze van Wout’s werken ontstaan in zijn atelier, samen met haar vader.

Gedreven door een innerlijk gevoel van vrijheid en zin om haar talent te delen met de wereld, heeft Veerle zich diverse jaren toegelegd op autodidactische materialenkennis gevolgd door een vrijzinnige kunstopleiding van 2,5 jaar. Steeds blijft olieverf het basismateriaal voor het ontwerpen van haar schilderijen.

Stronglady

Ondertussen is Veerle uitgegroeid tot een ware kunstenares met haar eigen schilders-en merknaam ‘Stronglady’. Deze eigen merknaam ‘Stronglady’ typeert haar als uniek vrij kunstenaar tussen de kunstenaars.

Dit uniek “kunstenaar zijn” werd ook reeds ontdekt door het bekende televisieprogramma “Sterren op het Doek” waar Veerle onderdeel vormde van het vaste kunstenarenbestand.

In het atelier van Veerle kan u ook haar handwerk in wol en/of textiel en/of fournituren terugvinden. Het maken van dit eigen handwerk vormt ook een onderdeel van haar authentieke “kunstenaar zijn”.

Nu al zin om uw innerste gevoelens op doek te krijgen of om te genieten van het mooie handwerk van Veerle onder haar merknaam Stronglady ? Contacteer Veerle via het contactformulier.