Workshops

Workshops Olieverf met koffie of thee en gebak

Vanaf 1 mei organiseren wij workshops olieverf met koffie of thee en gebak voor maximum 8 deelnemers. Tijdens elke workshop krijgt u de gelegenheid om te schilderen naar een voorbeeld van Veerle. Indien u wil, kan u ook volgens eigen inspiratie werken.
Veerle geeft u tijdens de workshop tips en tricks om te starten met olieverf of om u te verdiepen in de materie. Op het einde van de workshop zal u steeds verbaasd zijn over uw eigen resultaat.

Lees meer...

Workshop ‘breien’ met koffie of thee en gebak

Vanaf 1 mei 2017 organiseren wij deze workshops met koffie of thee en gebak voor maximum 8 deelnemers. Tijdens elke workshop krijgt u de gelegenheid om een zelfgemaakt handwerk breiwerk naar een voorbeeld van Veerle te maken. Veerle geeft u tijdens de workshop tips en tricks om te starten met breien. Op het einde van de workshop zal u steeds verbaasd zijn over uw eigen resultaat. Deze workshop kan uiteraard ook perfect als cadeau.

Lees meer...

Workshop ‘haken’ met koffie of thee en gebak

Vanaf 1 mei 2017 organiseren wij deze workshops met koffie of thee en gebak voor maximum 8 deelnemers. Tijdens elke workshop krijgt u de gelegenheid om een zelfgemaakt handwerk (haakwerk) naar een voorbeeld van Veerle te maken. Veerle geeft u tijdens de workshop tips en tricks om te starten met haken. Op het einde van de workshop zal u steeds verbaasd zijn over uw eigen resultaat.

Lees meer...