Haken

Workshop ‘haken’ met koffie of thee en gebak

Wij organiseren  deze workshops met koffie of thee en gebak voor maximum 8 deelnemers. Tijdens elke workshop krijgt u de gelegenheid om een zelfgemaakt handwerk (haakwerk) naar een voorbeeld van Veerle te maken. Veerle geeft u tijdens de workshop tips en tricks om te starten met haken. Op het einde van de workshop zal u steeds verbaasd zijn over uw eigen resultaat. Deze workshop kan uiteraard ook perfect als cadeau.

Praktische informatie:

Tijdstip

woensdagavond vanaf 18.30 u tot 21.30 u, vergezeld van koffie of thee en gebak of
zaterdagnamiddag vanaf 14.30 u tot 17.30 u, vergezeld van koffie of thee en gebak of
zondagnamiddag vanaf 14.30 u tot 17.30 u, vergezeld van koffie of thee en gebak

Doelgroep: elkeen die interesse heeft in een zelfgemaakt handwerkje in haken

Deelnameprijs: 24,95 EUR per deelnemer en per workshop (hierin zijn begrepen : de workshop, de koffie of thee en gebak en het materiaal).

Parkeergelegenheid: dit kan gratis in de omliggende straten of op de parking naast het gebouw.

Let op: inschrijving in de workshop is enkel mogelijk via het online inschrijfformulier.

Na ontvangst van het contactformulier checken wij het nog aantal beschikbare plaatsen op uw keuzemoment met datum.

Mocht er niet voldoende plaats meer zijn, dan contacteren wij u telefonisch met een ander keuzemoment.

Bij voldoende beschikbare plaatsen, mailen wij u de bevestiging van de reservatie samen met het rekeningnummer waarop u de totale deelnameprijs overmaakt. Na ontvangst van de gehele deelnameprijs op onze rekening, wordt uw inschrijving met het aantal deelnemers definitief gereserveerd. U ontvangt de dag voor deelname een definitieve bevestigingsmail. Deze definitieve bevestigingsmail is uw bewijs tot recht van deelname. Wij raden u aan deze mee te brengen naar de workshop.

Wil u graag meer informatie over deze workshops alvorens u zich wil inschrijven ? Dan kan u dit ons ook steeds laten weten per bijgaand contactformulier.

Annuleringen zijn enkel mogelijk minimum 48 uur op voorhand van het gekozen of bevestigde keuzemoment met datum. Bij annuleringen korter dan 48 uur op voorhand wordt de deelnameprijs of een gedeelte ervan niet terugbetaald. L’Authentique en haar zaakvoerder Veerle Leeuwenburg behouden zich alle rechten voor.

Inschrijven Workshop haken (minstens 48 uur van te voren)

Bij meerdere deelnemers graag bij 'vragen / opmerkingen'  de namen van de deelnemers vermelden.