Olieverf

Workshops Olieverf met koffie of thee en gebak

Wij organiseren  workshops olieverf met koffie of thee en gebak voor maximum 8 deelnemers. Tijdens elke workshop krijgt u de gelegenheid om te schilderen naar een voorbeeld van Veerle. Indien u wil, kan u ook volgens eigen inspiratie werken.
Veerle geeft u tijdens de workshop tips en tricks om te starten met olieverf of om u te verdiepen in de materie. Op het einde van de workshop zal u steeds verbaasd zijn over uw eigen resultaat. Deze workshop kan uiteraard ook perfect als cadeau.

Praktische informatie

Tijdstip

  • Maandagavond vanaf 18.30 u tot 21.30 u, vergezeld van koffie of thee en gebak of
  • Zaterdagochtend vanaf 09.30 u tot 12.30 u, vergezeld van koffie of thee en gebak of
  • Zondagochtend vanaf 09.30 u tot 12.30 u, vergezeld van koffie of thee en gebak.

Doelgroep: elkeen die interesse heeft in schilderen met olieverf

Deelnameprijs: 29,95 EUR per deelnemer en per workshop (hierin zijn begrepen : de workshop, koffie of thee, het gebak, het materiaal).

Parkeergelegenheid: dit kan gratis in de omliggende straten of op de parking naast het gebouw.

Let op: inschrijving in de workshop is enkel mogelijk via bijgaand contactformulier.

Na ontvangst van het contactformulier checken wij het nog aantal beschikbare plaatsen op uw keuzemoment met datum. Mocht er niet voldoende plaats meer zijn, dan contacteren wij u telefonisch met een ander keuzemoment.

Bij voldoende beschikbare plaatsen, mailen wij u de bevestiging van de reservatie samen met het rekeningnummer waarop u de totale deelnameprijs overmaakt.

Na ontvangst van de gehele deelnameprijs op onze rekening, wordt uw inschrijving met het aantal deelnemers definitief gereserveerd. U ontvangt de dag voor deelname een definitieve bevestigingsmail. Deze definitieve bevestigingsmail is uw bewijs tot recht van deelname. Wij raden u aan deze mee te brengen naar de workshop.

Wil u graag meer informatie over deze workshops alvorens u zich wil inschrijven ? Dan kan u dit ons ook steeds laten weten per bijgaand contactformulier..

Annuleringen zijn enkel mogelijk minimum 48 uur op voorhand van het gekozen of bevestigde keuzemoment met datum. Bij annuleringen korter dan 48 uur op voorhand wordt de deelnameprijs of een gedeelte ervan niet terugbetaald.

L’Authentique en haar zaakvoerder Veerle Leeuwenburg behouden zich alle rechten voor.

Inschrijven Workshop Olieverf (minstens 48 uur van te voren)

Bij meerdere deelnemers graag bij 'vragen / opmerkingen'  de namen van de deelnemers vermelden.